Highlight

“2021 The Southern Taiwan Science Park’s Aligner Orthodontic and Temporary Anchorage Device International Training Program” Organized by Chung Shan Medical University, Taiwan

Research/ Observation/ Academic Outcomes

Highlight

The “2019 International Conference on Future Healthcare and Economic Development” at National Cheng Kung University, Taiwan

Highlight

“Physical Environment Section News, June 2019: Waste water quality indicators and Sewage treatment system” (June, 2019)