“2022 New Southbound Special Needs Oral Care Resource and Integration Project” Webinar by Chung Shan Medical University, Taiwan

On April 28, 2022, Assoc. Prof. Dr. Sirichai Kiattavorncharoen, Dean of Mahidol University Faculty of Dentistry, attended the “2022 New Southbound Special Needs Oral Care Resource and Integration Project” webinar which was held by Chung Shan Medical University, Taiwan, via Zoom Clouds Meeting. In this regard, deans from Manila Central University and Our Lady of Fatima University, Philippines, Universitas Indonesia, Indonesia, and Hanoi Medical University, Vietnam, also took part in this webinar to discuss and explore potential areas of collaboration.

The webinar aims to enhance international cooperation in dentistry and increase dental knowledge in special needs patients for dentists and dental assistants in Southeast Asia, as part of Taiwan’s New Southbound Policy which focuses on strengthening its relationship with Southeast Asian countries.